Välkommen till Lökeberg Golfklubb

Banan är stängd för i år, och öppnar igen i början/mitten av april.

Årsmöte  Söndagen den 10 mars kl 13.00

Plats   Lilla salen/Kvarnen, Kvarnkullen, Kvarngatan 8, Kungälv

Alla medlemmar välkomnas, kaffe och förtäring serveras på mötet.

Banan byggdes 1990 och har byggts om och till mycket under åren. Idag har vi fem par-3 hål och fyra par-4 hål och mäter 1733 m från gul tee.

Hålen är smala och utmanande på sina ställen, så det lönar sig med raka slag, som inte behöver vara så långa.

Banan är snabbspelad ca 1.5-2 timmar, hålen är omväxlande och du har användning för alla klubbor i bagen.

Från och med 1 januari 2019 gäller nya regler för golfspel.

- snällare mot den vanliga golfarens slarvfel och har fokus på speltempo.

Klicka här för att komma till Svenska Golfförbundets hemsida för de nya golfreglerna, där man kan läsa om och se på instruktionsvideor hur de nya reglerna förbättrar och gör golfspelet enklare.

Klicka här för att komma till årets tävlingar.

Årets klubbmästare 2018  KLICKA HÄR

Klicka här så kommer du till en podcast som heter "om golf".

Se banan från luften

För att se banan från luften, klicka här

- alla hålen kan ses från luften under fliken "banan"

Nytt för i år: Golfspel nu är godkänt som skattefri friskvårdsförmån - läs mer genom att klicka HÄR